Korting geven of een toeslag in rekening brengen in Exact Go doe je door onderstaande stappen te volgen.

1. Klik in het menu bovenin op ‘Facturen’.
  2. Klik op het factuurnummer van de factuur die je wilt aanpassen. Je komt nu in de editor terecht.
  3. Onder ‘Totaal inclusief btw’ zie je twee knoppen verschijnen: ‘Korting toevoegen’ en ‘Toeslag toevoegen’. Klik op een van de knoppen, vul de juiste gegevens in en klik op ‘Opslaan’.
  4. Klik daarna in het editormenu ook op ‘Opslaan’.
  5. Je ziet binnen een paar seconden een bevestiging dat de factuur is opgeslagen.